måndag 25 mars 2013

Hur gör dom?

Kollar igen på top model Sverige och såg ett avsnitt där dom skulle träna. Ingen av dom tränade och senaste träningen hade dom gjort för ett halvt år sen :D Dom tyckte dessutom att dom inte vill träna igen. HUR är dom så smala då? Dom måst ju äta helt super lite? Men hur kan dom hålla sig, det är ju inte kul om man aldrig får äta något gott :D Ibland ser man att dom äter typ godis?

Idag har jag varit sååå trött. Hade ingen "jippii" filis för träningen heller. Kändes typ inte kul att träna idag! Hatar då det är så. Nu då jag kom hem kände jag mig jätte slut. Men hoppas det känns bättre imorgon :)

3 kommentarer:

  1. Dom har såna gener, som jävlana! De e helt sjukt freku!

    SvaraRadera
  2. Ojoj vet du. Inga problem, det är ju bara att äta. Hur skulle det nu synas på en? Själv kasta jag i mig morotskakbit efter morotskakbit igår kväll när söt suget kom över mig. Inte lätt det här med karkkilakko, speciellt inte efter att man låtit sig äta liiite något sött, nån gång, bara det inte är karkki eller choklad. Sommar 2013 kommer jag själv att de ut som en degig morot ;)

    SvaraRadera
  3. hahaha :D nej de tror ja nog inte Jessica :D karkkilakkon är onödiga, man har mycket mer kul i livet om man unnar sig lite gott ibland ;) haha

    SvaraRadera